Singles50 - Dejting för alla som är 50 plussare.

Singles50

Vilka egenskaper tycker du är viktiga hos den du dejtar? Hur är du som person och vilken personlighetstyp trivs du ihop med? Den typen av frågor försöker Singles50 knäcka åt dig. Du får konkreta förslag på personer som du med stor sannolikhet passar bra ihop med.

Anledningar till att prova 50plusmatch

  • Dejting för dig som är över 50
  • Detaljerat test för att hitta en perfekt partner
  • Vetenskaplig grund
  • Gratis att prova

Dejting på rätt sätt – Sluta famla i mörkret

Singles50 går till grunden med det där med personlighet redan från början. Genom att hitta någon som matchar din personlighet vet du att chanserna är större att kärleken lyckas. Singles50 tar hjälp av vetenskapen för att navigera rätt. Direkt efter den gratis registreringen får du svara på ett antal frågor. Ja, det är i ärlighetens namn ganska många frågor. Det är dock bara bra. Svaren som du lämnar används nämligen för att skapa en mycket detaljerad egenskapsprofil.

När du senare går in på någons profil kan du se hur väl du matchar den andra personens egenskaper. Filtrera bland olika personer och jämför dig själv. Kanske vill du hitta någon som är precis som du? Eller du kanske värdesätter att vissa egenskaper är annorlunda och kompletterar dina på ett bra sätt? Allt detta är möjligt tack vare Singles50 vetenskapliga personlighetstest.

Gratis att kontakta andra

Det kostar inte ett öre att komma igång med Singles50. Efter att du gjort ditt personlighetstest får du förslag på personer som du kan kontakta på en gång. Som gratis medlem får du skicka ett meddelande till vem du vill. Är du kvinna tillåts du faktiskt skicka fler. Vill du vara lite mer aktiv i din dejting och svara på frågor som andra skickar till dig behöver du vara betalande medlem. Vi rekommenderar det verkligen. Tips! Vill du inte betala för flera månader erbjuder Singles50 medlemskap för en månad också.