Ourtime - Träffa singlar - Enkel att använda

Ourtime

Om du är över 50 och vill dejta på nätet är Ourtime en perfekt dejtingsajt att börja med. Ourtime har jobbat på att skapa en lättnavigerad sajt där det är enkelt att hitta rätt. Om du är över 50 behöver du inte lägga ner tid på att filtrera bort en massa singlar som inte är i din ålderskategori. Nej, på Ourtime får man bara vara med om man är över 50. Det gör att du kan fokusera på det viktiga, nämligen att leta efter någon som matchar din smak. Detta är en datingsajt som känns intuitiv att använda och som vi gärna rekommenderar.

Anledningar till att prova Ourtime

  • Dejting för dig över 50
  • Spännande gruppaktiviteter
  • Gratis att registrera sig
  • Enkelt att komma igång
  • Utmärkt säkerhet

Ourtime tar din integritet på allvar

När någon registrerar sig på denna dejtingsajt tittar Ourtime alltid igenom profilen manuellt. Det gör man för att se till så att det inte kommer med några oseriösa användare på sajten. För dig som använder denna datingsajt innebär det ökad trygghet. Det minimerar risken för att du ska få oseriösa förfrågningar från personer som har skumma avsikter. Vi tycker att det är jätteviktigt att en dejtingsajt känns säker för det ska ju faktiskt vara kul med dejting. Givetvis är alla betalningar helt säkra också. Kundtjänsten anstränger sig för övrigt för att ge användarna allt stöd som behövs, vilket gör Ourtime till en dejtingsajt som är lätt att gilla.

Gruppträffar utan press

Skulle det inte kunna kännas skönt att träffa olika singlar i grupp under avslappnade former? Att gå ut på dejt är spännande men det kan ibland kännas lite ansträngde också. Ibland kan det också kännas som att man bara vill känna sig för lite. Man kanske inte vet exakt vilken typ av partner det är man söker. Då kan de gruppträffar som Ourtime organiserar vara perfekta. Ourtime ordnar utflykter, weekendresor, matlagningsträffar, pubkvällar och annat trevligt där du som är över 50 och singel kan träffa likasinnade. När du går på en träff känns det lite mer otvunget. Umgås och ha trevligt. Kanske träffar du någon som du vill bjuda ut senare och då känns det genast så mycket lättare eftersom ni redan har träffats på gruppträffen. För att göra det ännu mer avslappnat får du gärna ta med dig upp till tre singelvänner på gruppträffarna.

Dejtingtips så att det blir lättare att komma igång

För att du snabbt ska kunna komma igång med din dejting har Ourtime skrivit mängder med tips om dejting. Förutom att ge en bra introduktion till hur du använder själva dejtingsajten ger man även tips i letandet efter en partner. Du får tips om hur du förbereder dejten, vad man kan tänka på när man letar efter en partner, hur du skriver en bra profiltext och mycket mer. Teamet på Ourtime har givetvis lång erfarenhet av dejting och deras råd känns därför värdefulla.