Nextlove - Dating för skilda och föräldrar

Om NextLove

Det kan ta emot att börja dejta igen efter en separation. Om du har barn kan det kännas lite extra motigt. Detta är utgångspunkten för NextLove som har som mål att göra det möjligt för alla att börja ett nytt kapitel i livet.

Eftersom alla som använder NextLove har ett liknande utgångsläge blir det lättare att hitta någon som förstår din situation. Plattformen är lättanvänd och har flera praktiska funktioner. Det är en seriös dejtingsajt som funnits i Sverige ända sedan 2013. Är du mellan 25 och 50 år och vill hitta en ny kärlek efter en tidigare relation, ja då kan vi lova att NextLove är värt ett försök!

Anledningar till att prova Nextlove

  • Vänder sig till föräldrar
  • Lättanvänd plattsform
  • Säker dejting
  • Perfekt för 25 till 50 åringar
  • Verifierade profiler

Kom igång snabbt

Det första du gör när du registrerar dig är att skapa en profil. Egentligen krävs inte särskilt många uppgifter för att börja använda sajten. Samtidigt kommer du att uppnå en mycket bättre effekt om du anstränger dig lite mer i början och berättar om dig själv.

Enligt NextLove ökar du till exempel chansen 15 gånger om du lägger upp en profilbild. Det finns ett antal frågor om livsstil, hobby, intressen, sexuell smak och annat smått och gott. Det går snabbt att svara på frågorna men om du vill kan du lägga in egna kommentarer för att göra det ännu lättare för andra att hitta dig. Smart!

Dejtingsajt som lär sig

Ett av sätten som NextLove använder för att hitta en perfekt matchning är att låta dig ge feedback på ett antal profiler. Sätt ett hjärta om du tycker en profil verkar intressant eller ett kryss om det inte är något för dig. På så sätt ”lär sig” dejtingsajten vilken typ av partner du letar efter. Det ökar dina chanser att hitta någon som verkligen passar.

Visste du att NextLove finns i Norge och Danmark också? Om du nöjer dig med att dejta i Sverige går det utmärkt, men möjligheten finns att hitta en partner i grannländerna också – helt utan extra kostnad!

Betala först när du vill dejta

Om du vill prova på NextLove och se vad denna sida för dejting på nätet har att erbjuda kan du göra det utan att betala något. Att öppna en profil och surfa runt på datingsidan är helt kostnadsfritt.

Om du hittar någon som du tycker verkar intressant är det först då som du måste betala en avgift. Betalsystemet är mycket flexibelt. Du kan välja själv om du vill betala för en månad, tre, sex eller 12 månader. Det blir billigare per månad ju fler månader du väljer. Samtidigt är NextLove så bra så vi frågar oss om det verkligen är nödvändigt att betala för ett helt år? Du hittar säkert någon innan dess! Ett tips är att du provar dig fram med ett kortare abonnemang till att börja med.

Innovativa sätt att kontakta folk på

NextLove har verkligen ansträngt sig för att göra dejtingsajten så intressant som möjligt. Tycker du att det är enklast att chatta med någon som du är intresserad av? Det går utmärkt. Föredrar du att skicka lite längre meddelanden till inkorgen går det bra det också. Dessutom kan du flörta via en specialfunktion eller ge bort en liten gåva om du vill. NextLove jobbar hela tiden med att komma på nya häftiga funktioner som gör datingen lite extra rolig. Spännande!

Hög säkerhetsnivå

På NextLove finns det alltid en administratör som kontrollerar att allt är som det ska på denna populära datingsida på nätet. Det är en jourhavande person som övervakar systemet dygnet runt.

Om det skulle dyka upp någon som försöker förstöra för andra eller som inte är seriös är det lätt för administratören att blockera. Tack vare den servicen upplever vi att NextLove alltid ligger på en mycket hög nivå. Säkerheten är på topp. Givetvis är dina personuppgifter säkra och det är bara medlemmar som kan se din profil.

NextLoves kundtjänst är också mycket bra. Det märks att de anstränger sig för att du som vill dejta på nätet ska känna dig nöjd med ditt val av dejtingsajt.