Match.com är en favorit bland dejtingsajterna i Sverige

Match.com

Match.com är en favorit bland dejtingsajterna i Sverige. Vi gillar Match.com för alla de valmöjligheter som finns på denna dejtingsida. Det känns som om det finns nästan gränslöst med möjligheter här. Det verkar som att vi inte direkt är ensamma om att tycka så. Till Match.com kommer nämligen mer än 15 000 nya medlemmar varje vecka! Det gör att det finns mängder med singlar på denna dejtingsajt. Kombinera det med alla de sökfunktioner och filter som finns på Match.com och du förstår vad vi menar med ”gränslöst”. Sajten är så bra att mer än 180 000 svenskar har hittat någon att leva ihop med på Match.com.

Anledningar till att prova Match.com

  • En av världens största dejtingsajter
  • Mängder av sökfunktioner
  • Mer än 180 000 svenskar har hittat en partner
  • Sök på ditt område
  • Var osynlig om du vill
  • Fokusera på de singlar som matchar dig bäst
  • Träffar för singlar

Mer än 70 sökkriterier

Vi lever i en tid där vi hela tiden överöses av massor med information. För att hitta rätt måste man kunna filtrera. Det är något som Match.com har tagit fasta på. Här kombinerar man det enorma utbudet av singlar med ett utmärkt sökfilter. Du kan söka och filtrera på över 70 olika kriterier. Det gör att Match.com känns som en väldigt kraftfull dejtingsida. Bara du vet vad det är du letar efter finns det nästan oändligt med kombinationer att utforska. Det kan vara ganska inspirerande också att bara sitta och testa sig fram och se vad som dyker upp. Vem vet – kanske bestämmer du dig för att dejta en person med en smak eller stil som du inte alls hade kommit på själv!

Berätta om dig själv!

Det är en sak att hitta andra. Men du kan ju också låta andra hitta dig! Därför är det bra att fylla i profilen så mycket som möjligt. Tänk efter – om du kan söka efter singlar med över 70 olika sökkriterier innebär det att du också kan finnas med bland sökresultaten när andra söker. En förutsättning för att andra ska kunna hitta dig är att du berättar tillräckligt mycket om dig själv. Det gör du genom att fylla i din profil. Öka dina chanser att hitta en partner! Det är bra om du är så ärlig som möjligt när du fyller i din profil. Då läggs förväntningarna på rätt nivå inför dejten när du väl hittat någon som du vill träffa – eller när någon hittar dig.

Du behöver inte synas om du inte vill

På Match.com har man lagt ner stor kraft på att utveckla en dejtingsida som är så kraftfull som möjligt. Man förstår att folk är olika. En del är öppna med sin information och bryr sig inte om utifall andra får reda på något om en själv. Andra är lite mer försiktiga. Därför har Match.com utvecklat två specialfunktioner för personer som vill ta det lite mer försiktigt med sin dejting. Den ena kallas för Zen. När du slår på Zen kan bara personer som matchar din profil kontakta dig. Du slipper en massa onödiga förfrågningar från människor som inte stämmer överens på dina kriterier. Den andra funktionen är ett incognitoläge som gör att du blir helt osynlig. Det är först när du gillar någons profil som den personen kan se att du finns överhuvudtaget. Incognitoläget är bra om du vill prova dig fram på Match.com utan att bli sedd. Självklart ökar du dina chanser att hitta kärleken om du låter andra se dig också. Kärleken kanske hittar fram till dig!