Firstdate har avvecklats och är inte längre i drift.
Firstdate - Nordens största dejtingsida

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Om Firstdate

Är störst i Norden också bäst i Norden? Det är mycket möjligt! Firstdate är en klassiker bland dejtingsajter. Här samlas otroligt många singlar från hela Norden. Om du bara vill träffa svenskar går det självklart bra, men här har du möjlighet att fixa en lite mer spännande dejt. På Firstdate samlas singlar från Sverige, Danmark, Finland, Norge och Island.

Anledningar till att prova Firstdate

  • Störst i Norden på dejting
  • Mängder av singlar loggar in varje dygn
  • Säker dejting
  • Sök efter singlar i Sverige eller hela Norden
  • Garanti att du hittar någon inom 6 månader
  • Mängder av kärleksbrev i inkorgen

Störst i Norden

Firstdate är en gigant bland dejtingsajter. Det är här som flest antal singlar loggar in varje dygn i hela Norden. Eftersom denna dejtingsida har så pass många användare är det lätt att hitta någon som matchar din stil och smak. En bra dejtingsajt måste ha ganska många medlemmar för att den ska vara intressant överhuvudtaget. Firstdate lever upp till detta villkor med råge.

 

Mailbombad med kärleksbrev

Är du uttråkad eller inte riktigt vet vem du skulle kunna kontakta? Låt kärleken hitta till dig istället! På Firstdate finns en häftig funktion som kallas för Lovemail Deluxe. Vill du ha lite action trycker du bara på Lovemailknappen och så fylls inkorgen med kärleksbrev på några minuter. Och vet du vad? Alla kärleksbrev är från personer som passar in på din profil! Sedan är det bara att sätta igång och chatta med alla dessa spännande människor som har kontaktat dig. Kanske hittar du kärleken redan i kväll!

 

Garanti på att du hittar någon

Är du orolig för att du kanske inte kommer att hitta någon genom nätdejting? Glöm det! På Firstdate ger man en generös garanti på att du kommer att ha träffat någon inom 6 månader. Det är ganska friskt vågat men gänget på Firstdate vet vad de sysslar med. De enda villkoren för att garantin ska gälla är att du har ett guldmedlemskap och att du har använt dejtingsajten då och då. En sak till: Firstdate har till och med sagt att de tror att du kommer att kunna hitta kärleken på en månad! Här lämnar man dock ingen garanti.

 

Som om kärleksgaranti inte vore nog, Firstdate är gratis att börja med! Det är helt gratis att registrera sig och börja använda Firstdate. Sedan måste man förstås betala om man vill dejta på allvar.

 

Firstdate har hängt med ett tag och har gott om erfarenhet. På datingsidan delar man med sig av massvis med tips kring dejting. Dessutom finns det en bra blogg på Firstdate som vi rekommenderar att du läser. Här finns gott om inspiration som hjälper dig på traven i letandet efter din nästa (och förhoppningsvis bästa) dejt.

 

Hög säkerhet

Firstdate kontrollerar alla profiler manuellt. Därför känns det väldigt säkert att använda denna dejtingsajt. Inga skummisar får vara med. Här är alla ute efter att hitta den perfekta partnern. Firstdate är också noga med att understryka att man tar din säkerhet på allvar. Alla inloggningsuppgifter och din kontaktinformation är helt säkra på denna dejtingsajt. Betalningarna är säkra också så klart!