Elitsinglar - Dejting för högutbildade singlar

Academic Singles

Academic Singles är en dating sajt för dig som är högutbildad eller gör karriär och som söker ett långvarigt förhållande. Här kan du chatta anonymt med seriösa personer med verifierade profiler. Integriteten är stor. Tack vare ett psykologitest har du stor chans att hitta kärleken på Academic Singles!

Anledningar att prova Academic Singles

  • Psykologisk grund
  • Bara framgångsrika singlar
  • Anonymitet
  • Säkerhet

Hitta en utbildad drömpartner

Varför slösa med tid på att dejta personer som inte alls stämmer in på din profil? På Academic Singles hittar du bara personer som är välutbildade. För att få öppna en profil måste du alltså själv vara akademiker eller på annat sätt framgångsrik. Egenföretagare, företagsledare och forskare är exempel på singlar som finns på Academic Singles.

Personlighetstest som visar vägen

När du öppnar en profil på Academic Singles får du göra ett personlighetstest. Det bygger på vetenskaplig grund och är ganska så avancerat. Testet tar en liten stund att gå igenom men i gengäld skapas ett mycket bra underlag för din fortsatta dating.

Med hjälp av testet kan du lättare se vilka personer som stämmer in på din personlighet. Är du öppen eller introvert? Vill du ha en partner som tar kommandot eller som lyssnar? Tycker du kontakter med partnerns familj är viktiga eller är det något du helst undviker? Det är bara några exempel på den typ av frågor som finns med.

Var anonym så länge du vill

Det ska kännas tryggt att dejta. Därför har du möjlighet att förbli anonym så länge du vill på Academic Singles. Även om du börjar chatta med någon kan du vara anonym till dess att du känner dig trygg i att avslöja din identitet. På samma sätt är det upp till dig att bestämma när någon ska få tillgång till dina bilder.