Har du skilt dig, är ensam förälder eller nyss avslutat en längre relation? Då kan det där med dejting kännas lite främmande. Eller så känns det precis tvärtom, ungefär som att revanschlustan väcks till liv. Vi reagerar alla olika på en separation. Gemensamt för de flesta är att den inträffar relativt tidigt i livet, under den första halvan eller någon gång i mitten av livet. Att då kasta in handduken för kärlekslivet borde inte ens finnas på kartan! Vi har provat NextLove, en dejtingsajt som finns till för frånskilda och ensamma föräldrar. Passar du in på den profilen skulle vi vilja pusha lite extra eftersom du nu kan prova deras dejtingsajt gratis!

Viktigt att det är lätt att komma igång

Dejting är en konst i sig. Att hitta en bra person att bjuda ut, att komma på vad man ska prata om eller göra är inte alltid så lätt. Ibland faller det sig naturligt. Andra gånger känns det konstlat och svårt. Som skild eller ensamstående förälder kan det förstås kännas lite extra krångligt. Hur kommer min datingpartner att reagera? Kanske jag skrämmer bort honom eller henne? Är det bäst att berätta om min situation först?

Det är här som en sajt som NextLove känns så bra. Här krävs det inga ursäkter. Om du dejtar någon som befinner sig i en nästan likadan situation som du själv behöver du inte fundera på hur någon kommer att uppfatta dig. Det känns superskönt.

Efter en separation eller ett längre förhållande är det förstås extra viktigt att det är lätt att komma igång. Därför gillade vi hur smidig NextLoves dejtingplattform är. Ett annat stort plus är som sagt att det går att prova gratis. Först när du vill ta dejtingen till nästa nivå och verkligen träffa någon behöver du betala en liten avgift.

Vad säger du – varför inte ge kärleken en ny chans?